Betrouwbare IT-helpdesk ondersteuning voor de regio groot Rotterdam

 

Het IT-helpdesk team van de ICT Concurrent Rotterdam lost netwerk- en technologieproblemen op voordat ze de productiviteit of winstgevendheid van uw bedrijf schaden.

 

 

Beheerde IT-helpdesk ondersteuning

Elk netwerk- of IT-probleem dat niet wordt opgelost in uw bedrijf, verlaagt de productiviteit en frustreert uw personeel. Voor bedrijven die geen interne IT-ondersteuning hebben, kan dit snel oplopen tot duizenden euro’s aan verliezen. Zelfs bij organisaties met een goed bemande IT-afdeling kan het dagelijkse beheer van technologie kwesties een kostbare, tijdrovende uitputting van middelen zijn. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om deze problemen op te lossen en de kosten laag te houden.

De helpdesk van ICT Concurrent Rotterdam wordt bemand door vriendelijke, deskundige experts die 24/7 beschikbaar zijn om de IT-problemen waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd snel op te lossen, van kleine bugs en vertragingen tot de grote systeembrede problemen die de productiviteit kunnen verlammen. Gedurende twee decennia hebben we een uitstekende staat van dienst ontwikkeld door kleine en middelgrote bedrijven in Rotterdam te voorzien van zeer betrouwbare helpdesk support tegen een vast tarief.

Enkele veel voorkomende problemen die onze helpdesk u kan helpen oplossen:

Langzame of gecrashte computers

n

Afdrukproblemen

Onjuiste configuraties of instellingen

Per ongeluk verwijderde bestanden en mappen

Problemen met internetconnectiviteit en snelheid

|

En nog veel meer!

De helpdeskondersteuning die altijd toegankelijk is

Gedurende decennia van dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf in Rotterdam, zijn we het feit gaan waarderen dat elk bedrijf zijn unieke IT-helpdesk behoeften heeft. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we op verschillende manieren toegang tot de helpdesk, die u allemaal kunt gebruiken om 24 uur per dag, 7 dagen per week snel te reageren.

E-mail

Ons team is altijd beschikbaar per e-mail om uw vragen te beantwoorden of om meer te weten te komen over uw IT-ondersteuningsbehoeften.

Telefoon

Er staan 24 uur per dag, 7 dagen per week technici op ons kantoor in Rotterdam, klaar om uw telefoontje te beantwoorden en uw IT-problemen op te lossen.

Hulp op afstand

We beschikken over de nieuwste IT-helpdesk systemen en processen, waardoor we veel problemen snel op afstand kunnen oplossen vanuit ons IT support centrum in Rotterdam.

Ondersteuning ter plaatse

Voor elk probleem dat we niet op afstand kunnen oplossen, kunnen we direct een technicus sturen – dag of nacht – om ervoor te zorgen dat uw systeem zo snel mogelijk weer operationeel is.